Головна  →  Новини  →  29 березня 2019

Презентація книги Анастасії Левкової «Старшокласниця. Першокурсниця» в бібліотеці ім. І. Котляревського

Презентація книги Анастасії Левкової «Старшокласниця. Першокурсниця» в бібліотеці ім. І. Котляревського

«Видавництво Старого Лева» завітало до бібліотеки на Сирці на зустріч з читачами - студентами Київського індустріального коледжу КНУБА.

Свою книгу «Старшокласниця. Першокурсниця» презентувала авторка Анастасія Левкова, модерувала зустріч представник видавництва Саломе Енгібарян.  Анастасія Левкова – літературознавця, журналістка, авторка колонок, статей у виданнях «Тиждень», «ЛітАкцент» та ін.

Письменниця розповіла читачам про те, як виникла ідея створення книги, про те, що книга має форму щоденника, де описане життя, події, враження і переживання юної дівчини в період дорослішання, старшокласниці, далі – студентки. Спілкування було надзвичайно цікавим, авторка з гумором згадувала своє шкільне і студентське життя, і не приховувала, що головна героїня списана з неї, та й багато в сюжеті книги автобіографічного. Виявилося, що майже усі герої книги списані з реальних людей, більше того, ці реальні люди, прочитавши книгу, себе впізнали, і були різні реакції, від захвату до невдоволення...  Але насправді в тексті не вказане ні місто, у якому відбувається дія, ні університет, де навчається героїня, і кожен може в своїй уяві намалювати щось своє.

 Зустріч пройшла надзвичайно цікаво і весело. Наприкінці зустрічі всі зацікавлені мали змогу поспілкуватися з авторкою та отримати автографи.

Перейти до спискуВерсiя для друку