Головна  →  Новини  →  20 листопада 2018

Щотижнева нарада з обслуговуючими організаціями району

Щотижнева нарада з обслуговуючими організаціями району
Сьогодні, 20 листопада, у Шевченківській райдержадміністрації відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, РТМ, підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством під керівництвом заступника голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Юрія Івановича Миколаєнка.
Ключовим питанням наради було обговорення ліквідації аварійних пошкоджень на теплотрасах. Пріоритетними у виконанні, при виникненні аварійних ситуацій, залишаються об’єкти житлового фонду і соціальної сфери. Аварійні бригади у посиленому режимі ліквідовують пориви теплотраси, а на деяких ділянках замінюють старі труби на нові.
Також було порушено питання покращення санітарного стану території району. Обговорювали питання прибирання прибудинкових територій, вивезення негабаритного та середньо габаритного сміття. 
Представник КП «ШЕУ» повідомив, що у випадку погіршення погодних умов, техніка і працівники служб готові посипати пісково-сольову суміш на тротуарах і дорогах. Традиційно на завершення наради заслухали звіт щодо стану розгляду та закриття звернень громадян, котрі надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва".
Наприкінці наради Юрій Іванович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.
Перейти до спискуВерсiя для друку