Головна  →  Новини  →  25 березня 2024

Сервісні центри МВС Києва нагадують про можливість пошуку талонів на складання практичного іспиту за допомогою офіційного чат-боту

Сервісні центри МВС Києва нагадують про можливість пошуку талонів за допомогою офіційного чат-боту Telegram – ТалонБот. Він створений саме для пошуку вільних талонів на складання практичного іспиту. Про це інформує Головний сервісний центр МВС.

У разі наявності вільного талона система автоматично надсилатиме повідомлення кожні 10 хвилин у Telegram. Після отримання такого сповіщення потрібно перейти за посиланням в Е-Запис та взяти талон на отримання послуги.

Як користуватись ТалонБот

Для початку необхідно перейти в ТалонБот. Після цього натиснути кнопку «Розпочати» та «Знайти талон для реєстрації на складання практичного іспиту».

Далі кандидат у водії обирає:

  • категорію транспортного засобу, на якому перевірятиме навички з водіння;
  • область, у якій планує складати практичний іспит;
  • сервісний центр МВС;
  • натиснути «Так, я хочу отримувати інформацію про талони» та «Запис доступний через сайт».

Після сповіщення необхідно зайти в Е-Запис, зареєструватися та взяти талон на складання практичного іспиту. Звертаємо увагу, що кандидат у водії одночасно може відстежувати наявні талони в п’яти сервісних центрах МВС.

Після успішного запису на практичний іспит у чат-боті можливо скасувати пошук та надходження сповіщень про наявні талони. Це здійснюється в головному меню кнопкою «Мої відстеження/Зупинити бота».

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати на сторінках Головного сервісного центру МВС у Facebook та Instagram. Відповіді на найпоширеніші питання та корисна інформація – на сайті.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку