У січні 2024 року центр надання адміністративних послуг шевченківського району міста києва надав 5122 адміністративні послуги

У  січні 2024 року Центр надання адміністративних послуг Шевченківського району м. Києва надав 5122 адміністративні послуги.

Найбільш затребуваними послугами, за кількістю звернень, була інформація з Реєстру територіальної громади міста Києва, а саме довідка про реєстрацію місця проживання – 1056 послуг, що становить 21% від загальної кількості послуг. Проте кількість послуг з реєстрації місця проживання особи знизились до 125, а послуг з реєстрації місця проживання/перебування з одночасним зняттям із задекларованого/зареєстрованого місця проживання – до 114.

На другому місці, як в минулому році, залишились соціальні послуги. Всього в січні поточного року адміністраторами Шевченківського ЦНАП було оформлено 735 послуг з надання одноразової адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення міста Києва, питома вага яких склала 14% від загальної кількості послуг.

Достатньо питому частку серед заявників займають внутрішньо переміщені особи. Серед них найбільше було звернень щодо видачі довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи – 203 послуги, надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам – 124 послуги.

На третьому місці, як і в попередні періоди, тримаються паспортні послуги. Найбільше серед них оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон – 212 послуг, та вклеювання до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку – 156 послуг.

В січні 2024 року були популярними з боку заявників також державна реєстрація права власності на нерухоме майно (203 послуги), надання кадастрової довідки з містобудівного кадастру (178 послуг) та надання інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (112 послуг).

Адміністратори в call-центрі надали 1175 консультацій щодо отримання послуг, стану розгляду та готовності поданих документів, а також послуги запису відвідувачів в електронну чергу.

Перейти до спискуВерсiя для друку