Плани ЦНАПу Шевченківського району на 2024 рік

Крок за кроком ми намагаємось будувати сучасний сервісний ЦНАП, орієнтований на потреби громадян. Заступник начальника Центру надання адміністративних послуг Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Тетяна Скляренко ділиться з вами нашими основними планами на 2024 рік.

На базі діючих територіальних підрозділів реалізуємо проєкт «Я – ветеран», де пріоритет в наданні адміністративних послуг надаватиметься ветеранам війни та членам їх сімей.

Продовжимо працювати над забезпеченням безбар’єрного простору та доступності. Щоб зручно було отримувати послуги відвідувачам з дітьми, облаштуємо дитячий куточок з ігровим простором, місцем для сповивання та годування немовлят. Комфорт для всіх – наша мета.

Також сфокусуємось на підвищенні рівня професійної компетенції адміністраторів шляхом участі у онлайн і офлайн тренінгах, вебінарах, семінарах. Систематичне підвищення рівня знань та професійних навичок в умовах швидкого розвитку інформаційних технологій та законодавчих змін безпосередньо впливають на результати роботи адміністратора ЦНАП і якість послуг. Наразі адміністратори надають більше 460 послуг, працюючи у 12 державних реєстрах і інформаційних системах. При впровадженні нових послуг адміністраторам необхідно буде опановувати і нові реєстри.

Для реалізації цих та інших завдань Шевченківський ЦНАП запрошує у свою команду відповідальних, ініціативних адміністраторів, готових навчатись і розвиватись, надавати якісний та комфортний сервіс. Якщо ви готові долучитися до нашого колективу – звертайтесь за номером (044) 366 58 73 або на електронну пошту [email protected]. Разом ми зробимо більше!

Перейти до спискуВерсiя для друку