Головна  →  Новини  →  29 травня 2020

Дорогі шевченківці, кияни та гості міста! Прийміть найщиріші вітання з Днем столиці та Днем Києва!

Дорогі шевченківці, кияни та гості міста! Прийміть найщиріші вітання з Днем столиці та Днем Києва!

Щороку наприкінці весни, кияни, сповнені любові та гордості,  урочисто відзначають свято свого рідного міста, прекрасного у будь-яку пору року та за будь-якої погоди. Прийміть мої щирі вітання з нагоди Дня Києва та Дня столиці– нашого стародавнього і вічно молодого міста!

Сьогодні наш Київ святкує 1538-річчя з дня заснування. Попри свій поважний вік, місто з кожним роком стає усе кращим, гостиннішим і квітучишим.

Овіяний легендами й уславлений героїчними сторінками багатовікової історії, Київ давно здобув визнання і захоплення в світі, приваблюючи своєю неповторною красою та гостинністю. Його вулиці дихають історією, а зелені парки та сквери, численні пам`ятки архітектури та музеї охоче відвідують туристи та гості з інших країн.

Успіх і процвітання столиці України – результат спільної роботи всіх киян, шевченківців зокрема. Добросовісна праця робочих і будівельників, учителів і лікарів, працівників житлово-комунального господарства, культури, соціальної сфери, підприємців – усіх, хто віддає свій талант і майстерність рідному місту робить його неповторним. У нас єдина мета – щоб Київ став взірцем добробуту, взірцем сучасного міста з достойним рівнем життя. Разом ми будемо оберігати та  розвивати  його.

Дякую вам за все, що ви  зробили і робите для нашого рідного Шевченківського району, для столиці! Від щирого серця бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я,  затишку, щастя, миру, достатку і благополуччя!

 

З повагою

Голова Шевченківської районної

в місті Києві державної адміністрації                                                         Олег ГАРЯГА

Перейти до спискуВерсiя для друку