Головна  →  Новини  →  28 лютого 2020

Відбулось засідання Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського району м. Києва

Відбулось засідання Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського району м. Києва

27 лютого 2020 року, в інноваційному парку UNIT.city відбулось відкрите засідання Ради директорів підприємств та організацій Шевченківського району м. Києва при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації. 

UNIT.city - це інноваційний проект перетворення занедбаної промзони колишнього мотозаводу та створення на його місці інноваційного парку, який має стати родзинкою Шевченківського району міста Києва. Соціальна інфраструктура, що включає зони відпочинку, освітні, бізнесові, культурні, медичні, спортивні та розважальні об'єкти. Де розміщені лекторії, спортивні зали і школа для тих, хто прагне навчатись та працювати в ІТ сфері. На сьогодні, більшість території освоюється забудовниками. Загалом земельна ділянка складає понад 24 гектари.

Нарада розпочалась з екскурсії містечком.

Зі вступним словом перед присутніми виступив голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації ГАРЯГА Олег Олександрович. Він, зокрема, особисто проводив ознайомчий екскурс територією, чим допоміг екскурсоводам UNIT.city.

Вів засідання голова Ради директорів Маляров Сергій Прокопович - директор заводу ПАТ "КЗА".

Перед присутніми виступали запрошені гості:

- Керівник офісу у Києві Polish Investment & Trade Agency, Кароль Кубіца, який підтвердив відкритість до економічної співпраці польського бізнесу з підприємствами та організаціями Шевченківського району м. Києва, а також можливості реалізації спільних інвестиційних проектів на території району.

- Представники Головного управління ТВБВ №10026/0159 АТ «Ощадбанк», які провели презентацію свого банку та програми банківського продукту «Кредитування клієнтів ММБ за програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

- Начальник  Шевченківського РУ ГУ ДСНС  України у м. Києві ШЕВЧУК Сергій Миколайович, який доповів про протипожежний стан в адміністративних та промислових  приміщеннях підприємств та інститутів району.

Рада директорів розглянула робочі питання, а саме:

- Про роботу Ради директорів підприємств та організацій м. Києва за 2019 рік. Перед присутніми виступив ОСАДЧИЙ Олександр Володимирович – голова Ради директорів підприємств та організацій м. Києва, голова правління ВО «Київприлад».

- Результати роботи промислового комплексу, показники малого, середнього підприємництва та наповнення  бюджету Шевченківського району м. Києва за 2019 рік. Інформацію спільно представили представники Шевченківської РДА та ДПС м. Києва (презентація додається).

Крім цього, науковцями, проведені презентації перспективних розробок різних наукових установ НАН України:

- «Розробка біодеградабельних технологічних композицій на основі природних полімерів шляхом їх фізичної модифікації» (презентація додається);

- «Розробка комплексного препарату з природної сировини «Аеросан», який перешкоджає поширенню  патогенних  мікроорганізмів в усіх видах приміщень та громадському транспорті» (презентація додається);

- «Розроблення та впровадження у виробництво технології вогнезахисного покриття для сталевих конструкцій на об'єктах стратегічного призначення» (презентація додається);

- «Енергозберігаючий теплотворний електричний модуль для систем обігріву побутових, офісних та інших приміщень» (презентація додається);

Засідання пройшло в теплій невимушеній обстановці, присутні обмінялись контактами для подальшої співпраці.

Перейти до спискуВерсiя для друку