КМДА Київська міська державна адміністрація


19 лютого 2020

У Шевченківському районі продовжується боротьба зі стихійною торгівлею!

У Шевченківському районі продовжується боротьба зі стихійною торгівлею!

На виконання доручення керівника Шевченківської районної у місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги в районі продовжується налагоджена робота по боротьбі зі стихійною торгівлею. Нагадаємо, що для цього в райдержадміністрації була створена відповідна комісія, у яку ввійшли: координатор - заступник голови райдержадміністрації О.Чуздюк, представники відділу контролю за благоустроєм району, КП «Благоустрій Шевченківського району», відділу торгівлі та споживчого ринку,  представники управління поліції Шевченківського району та КП «Муніципальна охорона».

На минулому тижні були відпрацьовані локації біля метро «Лук’янівська», «Нивки», «Дорогожичі» та «Шулявська». На жаль у цих місцях  продовжують діяти незаконні МАФи, торгівля на вулиці , порушуються санітарні та інші дозвільні норми.

Після перших раптових інспекцій, як наслідок були  ліквідовані місця такої торгівлі та упорядковані території від сміття тощо.

Вчора, 18 лютого, відбувся черговий рейд. Місця перевірки «Лук’янівка» та «Нивки».

В результаті проведеного рейду були вилучені незаконні торгові лотки, обладнання та складені адміністративні протоколи, а також були вручені приписи щодо демонтажу об’єктів пересувної торгівлі.

Зазначаємо про те, що у подальшому така превентивна робота  буде  продовжена (будуть відпрацьовуватися мінімум 2-3 локації в тиждень), оперативно і негласно. Місця заздалегідь визначатимуться на основі попереднього збору інформації.  А сам рейд відбуватиметься раптово.

«Робота не припиниться і надалі. Ми всі, і влада і жителі району не можемо бути байдужими до проблем та покращання умов життя в нашому районі. Наше спільне завдання зробити місто і район чистішим, безпечнішим  і красивішим!»- зазначив голова району О.Гаряга. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.