КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2020

У бібліотеці ім. Івана Котляревського відбулося поетично-музичне рандеву з нагоди Дня закоханих

У бібліотеці ім. Івана Котляревського відбулося поетично-музичне рандеву з нагоди Дня закоханих

12 лютого в бібліотеці ім. Івана Котляревського відбулося поетично-музичне рандеву з нагоди Дня закоханих, де зібралися шанувальники романтичної поезії і музики
Свою любовну лірику презентували кілька відомих київських поетів.

Вже не вперше в бібліотеці виступила поетеса Тетяна Семенченко, її ліричні, щирі вірші вже мають своїх шанувальників серед читачів, адже у них - краса і ніжність, вся глибина почуттів. Бібліотека отримали в подарунок її нову збірочку віршів.

Поет Серго Сокольник запалював бібліотечну сцену витонченою, подекуди еротичною поезією. Справжня любовна лірика, та ще й з перчинкою!

А у віршах поета Миколи Годунка переплелися радість і сум, краса природи, спогади і мрії про щиру любов.
Відомий автор-виконавець Анатолій Рибін подарував свою пісенну творчість. Прозвучали його авторські пісні під гітару, і кожна пісня зачаровувала своєю ліричністю та почуттям гумору.

Прекрасним подарунком для всіх став виступ молодого талановитого композитора і музиканта Григорія Поповича з Вишгорода, який виконав свої композиції на фортепіано. Це його дебютний виступ в бібліотеці, але він дуже припав до смаку всім присутнім. Музика надзвичайна, лірична, вона зачаровує і замріює.

Вперше завітала поетеса Тетяна Строкач з Білої Церкви, яка прочитала кілька своїх по-родинному теплих, щирих віршів та подарувала свою дитячу збірку поезій.

Епіграфом до свята було обрано слова "Коли змовкають всі слова, любов, мов музика, жива", тож ця атмосфера любові, радості, життєвої енергії й позитиву вщерть заповнила всю бібліотеку. Тривав захід понад дві години, і це справжня магія, коли лунали щирі оплески читачів та їх слова вдячності і захоплення! А бібліотекарі в цю мить відчували надзвичайну радість і віддачу від усього цього дійства.

Тож залишається подякувати усім творчим людям, хто долучився сьогодні до цього свята, хай вічна тема кохання дає їм наснагу на нові твори.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.