КМДА Київська міська державна адміністрація


2 грудня 2014

На нараді з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

На нараді з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

2 грудня 2014 року в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації під керівництвом голови Олега Гаряги.
Нарада розпочалась з розгляду проблемних питань організації та роботи диспетчерської служби. По даному питанню доповів директор єдиної диспетчерської служби Шевченківського району міста Києва Козмінчук Віталій Іванович.

Він зазначив, що в Шевченківському районі до єдиної диспетчерської служби підключено 1175 будинків. Віталій Іванович зазначив, що було організовано 11 робочих місць для операторів та 1 – для старшого диспетчера. Також було прокладено потужні телефонні та комп’ютерні мережі, що дають змогу уникнути черг дзвінків та вчасно вносити звернення мешканців до бази даних.
Про результати розгляду стану закриття звернень громадян, що надходять до міського Call – центру 15-51 доповіла Жукова Лариса Петрівна – директор комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва». Вона зазначила що за результатами рейтингу по РДА Шевченківський район зайняв 4 місце.
Про роботу та взаємодії комунальних служб під час погіршення погодних умов доповів директор КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автошляхів та споруд" Рибалка Володимир Мефодійович. Він зазначив, що вся техніка знаходиться в оперативному режимі та готова вийти на прибирання снігу. Також Володимир Мефодійович доповів головуючому, що КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автошляхів та споруд" отримало на баланс новий трактор та посипну машину на базі МАЗа, що полегшить навантаження на існуючу техніку та  дасть змогу швидше ліквідовувати результати снігопадів.
Олег Гаряга зазначив, що за прибириння снігу на Майдані Незалежності до річниці вшанування жертв подій на Майдані Шевченківський район отримав подяку від Адміністрації Президента.
Також по даному питанню доповів Коваленко Сергій Іванович – директор КП по утриманню зелених насаджень. Він доповів що КП готове до очищення парків та скверів від снігу.
Начальник відділу контролю за благоустроєм Андрій Вікторович Бандровський доповів, що за не прибирання снігу було надано 125 приписів та складено 2 протоколи. За минулий тиждень було складено 14 протоколів на порушників благоустрою. На  даний час відділ приступає до благоустрою розриттів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.