КМДА Київська міська державна адміністрація


27 січня 2020

У Києві стартував конкурс проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

У Києві стартував конкурс проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

Як повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Департаменту суспільних комунікацій, 27 січня 2020 року розпочався прийом проєктних заявок для участі у конкурсі проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада».

Організатором конкурсу є Департамент суспільних комунікацій. Головна мета якого ‒ підтримка ініціатив ГО, спрямованих на виконання пріоритетних завдань розвитку громадянського суспільства у м. Києві.

Конкурсна пропозиція складається державною мовою в одному примірнику та подається у друкованій формі щоденно з 27 січня 2020 року до 25 лютого 2020 року з 10.00 до 17.00 крім суботи, неділі та святкових днів до Департаменту суспільних комунікацій за адресою: 01001 м. Київ, вул. Хрещатик, 50-б, к. 206 (телефон для довідок: (044) 235-01-75) та обов’язково в електронному вигляді у форматі *PDF з поміткою «На конкурс проєктів» на електронну адресу [email protected].

Детальну інформацію про вимоги до подання пропозицій для участі в конкурсі, зразки документів, терміни проведення та іншу актуальну інформацію можна знайти ‒ за посиланням.

Запрошуємо всіх зацікавлених представників громадських об’єднань подавати заявки на участь в конкурсі та разом зробити наше місто кращим!

За інформацією: https://dsk.kyivcity.gov.ua/



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.