Головна  →  Новини  →  27 січня 2020

«Моя і твоя Батьківщина в нас спільна від сходу на захід одна, неподільна!»

«Моя і твоя Батьківщина в нас спільна від сходу на захід одна, неподільна!»

З нагоди Дня Соборності України 25 січня в бібліотеці імені Івана Котляревського відбувся вечір патріотичної поезії і пісні.

Тема соборної незалежної України сьогодні актуальна, як ніколи. Вкотре український народ змушений відстоювати свій суверенітет та незалежність, а українські воїни на сході України демонструють високу громадянську мужність та відданість національній ідеї.  Ці події, а також любов до України , її народу, батьківської землі знаходять значне відображення в сучасній поезії та пісенній творчості.

 Тож під час заходу, що відбувся в бібліотеці, ми говорили про Україну та слухали читану та співану патріотичну поезію у виконанні відомих талановитих поетів та виконавців: Лілії Батюк-Нечипоренко, Владислава Ваколюка, Злати-Зоряни Паламарчук, Олександра Кучеренка (Сашка Обрія), Анатолія Рибіна та Бориса Кесельмана. Кожен з них вклав у свою творчість часточку себе, їх твори наскрізь пронизані любов'ю до Вітчизни та болем за її долю. І цей патріотичний посил, без сумнівів передався читачам бібліотеки.

Перейти до спискуВерсiя для друку