Головна  →  Новини  →  21 січня 2020

Начальник Шевченківського управління поліції ГУ НП у м. Києві прозвітував про проведену роботу районним управлінням поліції у 2019 році

Начальник Шевченківського управління поліції ГУ НП у м. Києві прозвітував про проведену роботу районним управлінням поліції у 2019 році

21 січня в приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся публічний звіт начальника Шевченківського управління поліції  ГУ НП у м. Києві Шумейка Дмитра Олександровича за участі керівництва Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, представників трудових колективів, громадськості та мешканців Шевченківського району.

Дмитро Олександрович офіційно виступив з публічним звітом про проведену роботу Шевченківським управлінням поліції  ГУ НП у м. Києві у 2019 році в сфері охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, розкриття злочинів та крадіжок, які були здійснені на території Шевченківського району міста Києва.

Також начальник Шевченківського управління поліції ГУ НП у м. Києві наголосив присутнім, що Шевченківський район м. Києва є центральним районом міста Києва на території якого постійно проводяться масові заходи громадського та політичного характеру і одним із головних завдань районного управління поліції є забезпечення безпеки під час акцій у столиці.

Після представлення звіту начальник Шевченківського управління поліції  ГУ НП у м. Києві Шумейко Дмитро Олександрович відповів на запитання представників громадськості Шевченківського району. 

Презентація публічного звіту начальника Шевченківського управління поліції  ГУ НП у м. Києві за 2019 рік

Перейти до спискуВерсiя для друку