Головна  →  Новини  →  22 листопада 2019

В Шевченківському районі міста Києва відкрили новий дитячий будинок сімейного типу


Сьогодні, 22 листопада, голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга разом з головою Київської міської державної адміністрації Віталієм Кличком, заступником голови Київської міської державної адміністрації Мариною Хондою та з начальником служби у справах дітей та сім’ї Київської міської державної адміністрації Валерієм Танцюрою відкрили два нові дитячі будинки сімейного типу, що на проспекті Академіка Глушкова.

Один із них відноситься до сфери управління Шевченківського району.

Це вже третій такий будинок у Шевченківському районі!
Ремонт, меблі, побутова техніка - є все, що потрібно для комфортного життя.

Тепер тут проживатиме щаслива родина із 8 дітей віком від 6 до 16 років (2 рідних та 6 прийомних). Є 4 дитячі кімнати та 1 кімната для батьків, 5 санвузлів.

Так, сьогодні у родини подвійне свято - на них ще чекали приємні подарунки. Віталій Кличко подарував діткам ноутбуки, а Олег Гаряга - кухонний комбайн.

Щиро вітаємо родину Тарариєвих з новосіллям. Бажаємо, щоб дітки росли здоровими і щасливими,  повноцінно відчули родинну любов та тепло.

Довідково:

Квартира була придбана у 2017 році за рахунок субвенції для створення дитячого будинку сімейного типу та передана до сфери управління Шевченківської РДА (відповідно до розпорядження КМДА від 03.07.2018). А згодом закріплена за Службою у справах дітей та сім‘ї Шевченківської РДА.

На капітальний ремонт та облаштування квартири у 2018-2019 роках з бюджету м.Києва було виділено близько 2,4 млн. грн.

Перейти до спискуВерсiя для друку