Головна  →  Новини  →  19 листопада 2019

З нагоди Дня студента заступник голови Шевченківської райдержадміністрації зустрівся зі студентським активом вищих навчальних закладів, розташованих на території Шевченківського району м. Києва

З нагоди Дня студента заступник голови Шевченківської райдержадміністрації зустрівся зі студентським активом вищих навчальних закладів, розташованих на території Шевченківського району м. Києва

14 листопада 2019 року, з нагоди Дня студента, в приміщенні Шевченківської райдержадміністрації (вул. Б. Хмельницького, 24) відбулась зустріч заступника голови Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації Чуздюка Олега Олексійовича зі студентським активом вищих навчальних закладів, розташованих на території Шевченківського району м. Києва.

День студента є символічним святом молодості та безтурботності. Студенти в цей день традиційно веселяться, забувши про майбутню сесію, заліки і «хвости». Без уваги не залишаються ні клуби, ні дискотеки, ні навіть посиденьки в гуртожитку.

На сьогоднішній день на території Шевченківського району розташовано 18 вищих навчальних закладів І–ІV рівня акредитації). Це:

8 вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації:

Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою;

Перший Київський медичний коледж;

Київський індустріальний коледж Київського національного університету будівництва та архітектури;

Коледж інформаційних систем і технологій КНЕУ ім. В.Гетьмана;

Коледж мистецтв та дизайну Київського національного університету технологій і дизайну;

Київський професійно-педагогічний коледж ім. А.Макаренка;

Київський коледж зв’язку;

Київське державне хореографічне училище.

7 вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня акредитації:

КНУ ім. Т.Шевченка;

КНЕУ ім. В.Гетьмана;

Національний медичний університет ім. О.Богомольця;

Національний педагогічний університет ім. М.П.Драгоманова;

Національна академія образотворчого мистецтва та архітектури;

Київський державний університет театру, кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого;

Національна академія статистики, обліку та аудиту.

3 вищих навчальних заклади недержавної форми власності:

Політико-правовий коледж «АЛСКО»;

Академія адвокатури України;

Університет економіки та права «Крок».

У вказаних навчальних закладах навчається близько 35 тис. студентів, у більшості працюють органи студентського самоврядування та студентські профспілкові комітети. Це своєрідне місто в місті, епіцентр майбутньої політичної та економічної еліти нашої країни.

Питання молоді та студентів завжди перебувають в центрі уваги діяльності Шевченківської районної влади. Саме тому у Шевченківській районній державній адміністрації виникла ініціатива зібратися разом на Форум активної молоді та обговорити актуальні питання розвитку м. Києва та Шевченківського району.

Заступник голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Чуздюк  Олег Олексійович привітав студентів зі святом та вручив Подяки Голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації і заохочувальні подарунки активістам студентського життя Шевченківського району м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку