КМДА Київська міська державна адміністрація


12 вересня 2019

Шановні мешканці Шевченківського району!

Шановні мешканці Шевченківського району!

Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація доводить до відома суб'єктів господарювання, які здійснюють діяльність у сфері побутового обслуговування населення про проведення та умови участі  господарюючих суб’єктів у районному конкурсі – огляді  суб’єктів господарювання  сфери побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового у Шевченківському районі м. Києва, який проводиться у жовтні-листопаді поточного року на виконання  розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 23.06.2011 № 1043 «Про міський конкурс - огляд суб’єктів господарювання сфери побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового у м. Києві» та з метою подальшого підвищення рівня якості та культури   побутового   обслуговування  населення   Шевченківського   району   м. Києва.

Також надаємо для ознайомлення  Положення  про  районний  конкурс - огляд  суб’єктів  господарювання сфери побутового обслуговування на присвоєння звання зразкового у Шевченківському районі м. Києва, затвердженого  розпорядженням Шевченківської районної в  місті   Києві   державної   адміністрації від  «23»   вересня   2011 року №  620.

До участі у конкурсі – огляді запрошуються всі бажаючі суб’єкти господарювання сфери побуту, які здійснюють діяльність на території району.

Телефон для довідок: 235-13-99.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.