КМДА Київська міська державна адміністрація


10 вересня 2019

На Андріївському узвозі пройде перший київський фестиваль Булгаков FEST

На Андріївському узвозі пройде перший київський фестиваль Булгаков FEST

Локація фестивалю простягнеться від самого музею Булгакова аж до вулиці Боричів Тік.

В програмі - виступи музикантів, діджеїв і акторів на великій і малій сценах. Творча, дитяча, букіністична і лаунж-зона з різноманітними інтерактивними заходами, сімейними майстер-класами, театральними постановками та кінопоказами нон-стоп.

Організатором виступив Благодійний фонд відомого букініста і мецената Владислава Трубіцина “Культурні новації”, який опікується збереженням традицій, переосмисленням культурної спадщини та донесенням цінностей поколінь до сучасників.

Мета фестивалю -  привернути загальну увагу до важливості збереження особистості Києва — міста, в якому хочеться не лише жити, а й повсякчас повертатися.

Михайло Булгаков іноді полюбляв створити незвичайну атмосферу як у своїх романах (звичайно ж у "Майстрі і Маргариті"!), так і у житті (обожнював дарувати особливий настрій друзям і рідним). Неодмінно приходьте зануритись у справжню "булгаківщину", просякнуту тонким і легким гумором Майстра.

На великій фестивальній сцені, окрім концертної програми за участі популярних музикантів (ТНМК, гурт "Ліловий, Лама), буде і театральна.
Акустичну музику, дискусії та читання ви почуєте на малій літературній сцені.
Чаклуватимуть також у дитячій зоні. Дітлахів очікують не лише цікаві майстер-класи, а й булгаковський атракціон сюрприз. 
Якщо вам заманеться почілити у більш камерній атмосфері, то вам точно сподобається у затишному наметі з фільмами за творами Михайла Булгакова.
Також ресторани та кафе Андріївського узвозу готують цікавинки для фудкорту для зголоднілих. Гостей порадують сувенірами, новинками літератури про Київ та Михайла Афанасійовича.
А ще Музей Булгакова підготував програму незвичних екскурсій в форматі імерсивного шоу. 

Коли:  14 вересня о 14:00
Де: Андріївський узвіз.
Вхід вільний.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.