Головна  →  Новини  →  10 вересня 2019

Навігатор на 10-те вересня: куди піти у Києві

Навігатор на 10-те вересня: куди піти у Києві

Попереду  - насичений та цікавий вечір. Сьогодні на вас чекають практичні поради про відповідальне споживання,  лекція про початок феномену «Харківської школи фотографії», обговорення серіалу "Чорнобиль",  4 прем’єри сучасного танцю, презентація книги Макса Кідрука "Доки світло не згасне назавжди", святкова прем'єра фільму "Офелія" та багато іншого. 

ВЕЧІР КОРИСНИЙ.

Відкрита лекція "Як споживати відповідально і гуманно?"

В рамках події відбудуться виступи: косметика без жорстокості: міф чи реальність? (про вибір етичної косметики та тестування на тваринах); як сформувати етичний гардероб без хутра? (особливості і тонкощі вибору етичного одягу); чому боротьба зі сміттям рятує тварин? (засновниця проекту Україна без сміття Євгенія Аратовська розкаже про ситуацію з сортуванням). 

Коли: о 19.00
Де: Dialog hub, вул. Володимирська, 43
Вхід вільний


ВЕЧІР СУЧАСНОГО ТАНЦЮ

Перформанс невидимого. Артіль мініфест. Київ

“Перформанс невидимого” – це вечір з 4-х танцювальних вистав, 4 прем’єри сучасного танцю, 4 дослідницьких пригоди, розказані тілом, від молодих хореографів-учасників Проекту Артіль. Ці вистави створювалися протягом двох місяців в Артіль арт-інкубаторі та набувають остаточної форми саме в цю мить спеціально для того, щоб постати перед вами, глядачами Артіль мініфест.
Це той досвід, який не отримати у глядацькій залі звичайного театру. Ви потрапите в незвичний для себе простір, де мистецтво не видає готові змісти, а запрошує вас до безпосереднього їх творення в моменті. Одразу після вистав відбудуться обговорення побаченого, де ви зможете висловити власні відчуття, захоплення або розчарування. 

Коли: о 19.00
Де: Сцена 6, Довженко Центр, вул. Васильківська, 1
Вартість квитка: 80-130 грн.


ВЕЧІР АКТУАЛЬНИЙ

Як не бісити людей. Лекція Віри Щербакової в Bazilik

Чому не варто писати просто «привіт» у повідомленні і зникати? Чи можна відправляти голосові повідомлення? А вночі? Сучасний ритм життя та норми спілкування змістилися, і яким є цифровий етикет сьогодні розповість на лекції «Як не бісити людей» куратор PR Full Course Віра Щербакова.
За 3 години ви дізнаєтесь про нові правила переписки; навчитесь говорити так, щоб вас поважали і до вашої думки дослухалися; вивчите стоп-слова ділової переписки; зрозумієте, як розмежувати приватне та публічне у соцмережах.

Коли: о 19.00
Де: Bazilik, вул. Воздвиженська, 54
Вартість: 300 грн., реєстрація


ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ.

Лекція Тетяни Павлової про групу «Врємя»

рупа «Врємя» утворилася на ґрунті Харківського обласного фотоклубу в 1971 році та дала початок феномену «Харківської школи фотографії». Учасники групи Борис Михайлов, Олег Мальований, Юрій Рупін, Євген Павлов, Олександр Супрун, Олександр Ситниченко, Геннадій Тубалєв та Анатолій Макієнко виробили та використовували спільний творчий метод – «теорію удару». Зв’язки, що поєднували авторів і в пізніші роки, були потужним ресурсом для зустрічей, сумісних дій, виставок аж до кінця 1980-х. Під час лекції Тетяна Павлова зосередиться на історії групи, проаналізує її методи, а також розгляне роботи її учасників.

Коли: о 19.00
Де: PinchukArtCentre, вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2
Вхід вільний, реєстрація 


ВЕЧІР ВІДКРИТТІВ.

Серіал Чорнобиль: авторське висловлювання VS історична хроніка

Вечір кінограмотності, присвячений “Чорнобилю” від HBO. З точки зору серіальної драматургії, переосмислення історичної хроніки і пошуку паралелей із сьогоденням, ми зрозуміємо, чому це один з найкращих серіалів сучасності. На лекції розберуть достовірність, наскільки принципове втручання автора в історію, та поговорять про деконструкцію “радянської людини” в західній поп-культурі; естетику “совка” – розберемо художнє оформлення серіалу (робота з локаціями, декораціями та костюмами); звуки АЕС: як створювався унікальний звуковий дизайн та саундтрек “Чорнобилю”; “Чорнобиль” в епоху fake news та постправди – шукаємо паралелі.

Коли: о 19.00
Де: INVERIA flow space, вул. Володимирська, 49А,
Вартість квитка: 400 грн.


ВЕЧІР ЛІТЕРАТУРНИЙ.

Макс Кідрук. Доки світло не згасне назавжди. Київ

Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. І саме тоді, коли, здавалося б, із конфлікту вже не виплутатися, Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. За нестримним бажанням повернути колишнє життя Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим. Більше - під час презентації!

Коли: о 19.00
Де: червона зала Будинку кіно (вул. Саксаганського, 6)
Вартість квитка: 50-130 грн.


ВЕЧІР В ТЕАТРІ.

ЛЮКС ДЛЯ Іноземців

Це комедійна історія про дві сімейні пари, які волею долі опиняються в одному готельному номері. Маленький готель у французькому містечку на кордоні з Німеччиною, який святкує фестиваль «Святого Вольфганга» і стає тлом дивної плутанини і незручних ситуацій, які в захваті тримають глядацьку аудиторію протягом усього спектаклю.

Коли: о 19.00
Де: Національний академічний театр російської драми ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5
Вартість квитків: 200-450 грн.


ВЕЧІР В КІНО,

Офелія. Прем'єра

Непокірну Офелію (Дейзі Рідлі), яка виховувалась без матері, королева Гертруда (Наомі Воттс) бере в замок Ельсінор як фрейліну. Незабаром Офелія відчуває прихильність молодого принца Гамлета (Джордж Мак-Кей). Між ними розпалюється таємний пристрасний роман, у той час як королівство знаходиться на межі війни через власні політичні інтриги та зради. Після вбивства батька Гамлета, розум принца прагне помсти. Офелія постає перед вибором між своєю справжньою любов'ю та власним життям.
На прем'єрі на Вас чекає: розважальна програма, квіткова фотозона, фуршет та чудовий настрій.

Коли: початок вечірки о 19:20, початок сеансу о 20:00 
Де: Батерфляй Ультрамарин, вул. Урицького, 1а
Вартість квитків: 120 грн.


ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ.

Mon Paris | Французький шансон

Концерт французького шансону «Mon Paris» від фіналістки «Голосу країни» Наталі Пічкур. 
Едіт Піаф і Даліда, Ів Монтан і Мірей Матьє, Шарль Трені і Джо Дассен всю свою любов до Парижу великі шансоньє Франції поклали на пісенний вівтар. На гостей чекають найвідоміші пісні про Париж і не тільки у виконанні чарівної Наталі!

Коли: о 20.00
Де: Caribbean Club Concert-Hall, вул. С. Петлюри, 4
Вартість квитків: 150-550 грн

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку