Головна  →  Новини  →  9 вересня 2019

У Києві проведуть новий формат екскурсій

У Києві проведуть новий формат екскурсій

U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») запрошує жителів міста на велоекскурсію «Мурали центру Києва», яка відбудеться в неділю, 15 вересня, з 13:00 до 16:00.

– Ми запускаємо urban cycling tours – новий формат міських велоекскурсій від нашої спільноти. Щоразу це буде інша тема та інший велогід. Завдяки цьому формату ми хочемо поєднати приємне з корисним – велоекскурсію і велошколу з безпеки руху, щоб заохотити більше людей їздити на велосипеді містом. Для нашої громадської організації – це також новий вид соціального підприємництва, – розповіла членкиня U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») Олеся Гордієнко, яка проведе першу велоекскурсію.

Умовою участі є благодійний внесок на підтримку U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») у розмірі вартості кави та тортика в київській кав'ярні. Зробити внесок можна за посиланням. Важливо, у графі «коментар» вказати urban cycling tour, а також заповнити анкету, яка прийде після оплати. Кількість місць обмежена.

Urban cycling tour №1 «Мурали в центрі» розпочнеться від скверу біля Золотих воріт і на своєму шляху проїде повз велотрек, Афанасівський яр, Верхнє місто, Воздвиженку, Михайлівську та Софіївську площі. Загальна тривалість екскурсії: 2 – 2,5 години. Перед велоекскурсією всі учасники матимуть змогу прослухати теоретичну частину велошколи з безпеки руху, щоб навчитися безпечно пересуватися дорогою на велосипеді. Urban cycling tour завершиться в секретному місці з можливістю випити каву і відпочити.

U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») – це експертна громадська організація, яка просуває велосипед як безпечний зручний транспорт. Навесні 2019 року організація зробила ребрендинг. Нова назва U-Cycle відображає діяльність на трьох рівнях – індивідуальному, міському та національному, бо U-Cycle – це yoU, Urban, Ukraine.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку