Головна  →  Новини  →  9 вересня 2019

Навігатор на 9-те вересня: куди піти у Києві

Навігатор на 9-те вересня: куди піти у Києві

Ми знаємо, як провести вечір «важкого» понеділка приємно і корисно. Сьогодні на вас чекають поради, як врятувати людині життя та як допомагати тваринам, секрети спокуси легендарних коханців, як позбутися харчових залежностей, прем’єри сучасного танцю, джазовий концерт зі співачкою Лаурою Марті та багато іншого.

Вечір пам'яті Івана Миколайчука

Усіх охочих запрошують на вечір пам'яті видатного українського актора Івана Миколайчука. Ініціатором проведення вечора є родина актора, друзі, колеги та спілка кінематографістів. Вечір розпочнеться у сквері імені Івана Миколайчука поряд з домом, де жив актор. Продовження вечора концертом на сцені театру «Берегиня».

Коли: о 17:30.
Де: сквер імені Івана Миколайчука, вул. І. Миколайчука, 5.
Вхід вільний.


ВЕЧІР КОРИСНИЙ

Реанімація. Врятувати життя

Лектор Олег Картавий розповість, що таке перша невідкладна допомога, розвіє стереотипи, створені кіноіндустрією про неї, і навчить нас зрештою її надавати, щоб ми мали змогу уберегти близьких та оточуючих від непередбачуваностей життя.

Коли: о 19:00.
Де: ЦеХАБ, Київ, вул. Хрещатик, 29.
Вхід вільний, реєстрація.

Відкрита лекція «Як рятувати тварин»

 

Співзасновник Kyiv Animal Rescue Group Михайло Сторожук розкаже про досвід порятунку тварин та дасть поради, як діяти у критичних ситуаціях; співзасновниця CanRes Ukraine Олександра Завальна розкаже про надання першої допомоги собакам за світовими методиками; співзасновниця проектів «Хочусобаку» і «Кото-Ярмарок» Євгенія Драч поділиться досвідом прилаштування сотень тварин завдяки соціальним мережам; зоопсихолог та засновниця проекту «Собака з вулиці» Наталя Мартишко поділиться тонкощами адаптації тварин після вулиці та притулків.

Коли: о 19:00.
Де: Veteran Hub, вул. Юрія Іллєнка, 42.
Вхід вільний.

ВЕЧІР ПІЗНАВАЛЬНИЙ

Великі коханці: Дон Жуан, Казанова, Маркіз де Сад

Захоплюючі міфи, таємничі факти біографії, особливості сексуальності і неповторні любовні сюжети – все це, як і раніше, хвилює уяву. Доповнюючи один одного, знамениті коханці створюють енциклопедію любовних вишукувань, змушують замислюватися над таємницями і мінливістю кохання, захоплюють і спокушають нас самої здатністю людини любити.

Коли: о 19:00.
Де: INVERIA flow space, вул. Володимирська, 49-а.
Вартість квитка: 450 грн.


ВЕЧІР ЗДОРОВИЙ

Що викликає харчові залежності, і як їх позбутися

Ви дізнаєтеся: як формується залежність від їжі, чому ми любимо солодке і жирне, як обдурити мозок на правильному харчуванні, схеми отримання задоволення від корисної їжі.

Коли: о 19:00.
Де: Smartass, вул. Жилянська, 41-а.
Вартість квитка: 400 грн.


ВЕЧІР У ТЕАТРІ

Качур. Контрабас

Актор Ігор Качур розкаже вам фрейдистську і трішечки божевільну історію за мотивами Патріка Зюскінда, герой якої – невротичний музикант, що, як і добра половина скромних інтелектуалів, не може підступитися до жінки своєї мрії. Контрабас – своєрідна «друга коханка», яка відбирає увесь час, заміщує йому всі стосунки з людьми, і навіть сексуальні. Тінь його «я», провокатор і ворог, вмістилище всіх нездорових проекцій

Коли: о 19:00.
Де: театр Актор, вул. Вел. Житомирська, 40.
Вартість квитка: 80 – 200 грн.


ВЕЧІР ХОРЕОГРАФІЧНИЙ

Тіло, що рухається. Артіль мініфест

«Тіло, що рухається» – це вечір з 3-х танцювальних вистав, 3 прем’єри сучасного танцю, 3 дослідницьких пригоди, розказані тілом, від молодих хореографів-учасників Проекту Артіль. Ці вистави створювалися протягом двох місяців у Артіль арт-інкубаторі та набувають остаточної форми саме в цю мить спеціально для того, щоб постати перед вами, глядачами Артіль мініфест. Ви потрапите у незвичний для себе простір, де мистецтво не видає готові змісти, а запрошує вас до безпосереднього їх творення в моменті. Одразу після вистав відбудуться обговорення побаченого, де ви зможете висловити власні відчуття, захоплення або розчарування. 

Коли: о 19:00.
Де: Сцена 6, Довженко Центр, вул. Васильківська, 1.
Вартість квитка: 80 – 130 грн.


ВЕЧІР МУЗИЧНИЙ

Nataliya Lebedeva Trio & Laura Marti | Live Jazz Monday

Програма «WAVES» – це авторська музика лідера проекту, композитора, аранжувальника та піаністки Наталії Лебедєвої. Англомовні тексти до композицій віртуозно написала солістка проекту, джазова співачка та композиторка Лаура Марті.

Коли: о 20:00.
Де: Caribbean Club Concert-Hall, вул. Симона Петлюри, 4.
Вартість квитка: 150 – 470 грн.

За інформацією: https://vechirniy.kyiv.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку