Головна  →  Новини  →  2 вересня 2019

Святкування Дня знань у Територіальному центрі Шевченківського району міста Києва для дітей з інвалідністю

Святкування Дня знань у Територіальному центрі Шевченківського району міста Києва для дітей з інвалідністю

30 серпня 2019 року напередодні Дня знань, на території Територіального центру Шевченківського району міста Києва, для дітей з інвалідністю, які відвідують Групу для надання соціальної послуги денного догляду дітям-інвалідам, проведено освітньо-розважальний захід «Збережемо довкілля разом!». Основною метою заходу було формування у дітей і підлітків екологічної свідомості, любові до рідної землі та пропагування збереження навколишнього середовища.

Діти приймали участь у творчих майстер-класах: власноруч розписували еко-торбинки, з якими тепер сміливо можна ходити за покупками і скоротити використання поліетиленових пакетів; виготовляли вітальні листівки виключно з паперу; розмальовували еко-магніти та дерев'яні декоративні прикраси.

Аквагримери та майстриня з мехенді наносили малюнки на дитячі обличчя, ручки та ніжки, малюнки також були пов'язані з екологією - квіточки, листочки, тваринки тощо. Ростова лялька Файєр з відомого мультфільму «Фіксики» допомагала дітям виконувати завдання Капітана Джека Горобця і також розповідала про необхідність збереження екології. По закінченню заходу діти з інвалідністю, які майже усі являються школярами, отримали у подарунок набори канцтоварів, товарів для творчості, еко-набори і, звісно, солодощі.

Більше 40 щасливих дитячих посмішок осяяли Територіальний центр Шевченківського району у передостанній день літа і це все завдяки небайдужим людям, організаціям та благодійним фондам, які відгукнулись на прохання допомогти організувати  цікаве свято для дітей з інвалідністю і допомогли здійснити все задумане.

Перейти до спискуВерсiя для друку