КМДА Київська міська державна адміністрація


30 серпня 2019

Дорогі педагоги, учні, студенти, батьки! Щиро вітаю вас з Днем знань та початком нового навчального року!

Дорогі педагоги, учні, студенти, батьки! Щиро вітаю вас з Днем знань та початком нового навчального року!

Знову ранок вересневого дня наповниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міста Києва розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю, чи випускників середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

Бажаю усім школярам, студентам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

З усією теплотою серця висловлюю слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

Нехай цьогорічне свято знань буде сонячне, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

 

З повагою

Голова Шевченківської районної 

в місті Києві державної адміністрації                                                                         Олег Гаряга



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.