КМДА Київська міська державна адміністрація


12 серпня 2019

Центр надання адміністративних послуг запрошує на інформаційно-правовий тренінг «Антишахрайство»

Центр надання адміністративних послуг запрошує працівників структурних підрозділів райдержадміністрації, комунальних підприємств,  представників ОСББ, громадських та благодійних організацій, а також всіх бажаючих 14 серпня об 11 годині в зал засідань (каб. 202) Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Б. Хмельницького, 24) на інформаційно-правовий тренінг «Антишахрайство», що проводить інформаційне агентство «Єдина служба правової допомоги».

Шахрайство - один з найскладніших у викритті видів злочину.

У 2018 році в місті Києві було зареєстровано понад 15 тис. заяв про факти шахрайства і лише 630 кримінальних проваджень по цих заявах направлено до суду.

Під час тренінгу розкривається суть шахрайства, як явища, яке набрало в Україні значних розмірів, роз’яснюються причини та наслідки такого поширення. В загальній частині тренінгу розбираються найбільш поширені приклади шахрайств, зокрема в банківській сфері, в Інтернеті, телефонне шахрайство, дорожньо-транспортне шахрайство, в сфері нерухомості тощо, надаються роз’яснення щодо їх виявлення та запобігання. Також розбираються основні фактори шахрайства, і те, як через їх ідентифікацію можна виробити превентивний механізм запобігання. У продовж тренінгу проводиться інтерактивне спілкування, консультування по індивідуальним прикладам.

Тренінг підготовлено спеціалістами, які мають значний досвід правоохоронної та правозахисної діяльності на підставі інформації та прикладів отриманих з органів Національної поліції, прокуратури, суду.

Тривалість тренінгу 1,5 години.

Максимальна інформованість населення щодо схем, засобів та способів шахрайських дій може сприяти у запобіганні скоєння злочинів у цій сфері.

Запрошуємо на тренінг!!!!

Ми працюємо для Вас!!! Все буде ЦНАП!!!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.