Головна  →  Новини  →  24 липня 2019

Ще одна партія нових тролейбусів відправлена до Києва

Ще одна партія нових тролейбусів відправлена до Києва

Вже 12 нових 19-метрових тролейбусів «Богдан Т90117» відвантажено для КП «Київпастранс» станом на 22 липня. Всього для столиці замовлено 55 тролейбусів за результатами аукціону, який відбувся в січня 2019 року.

Як повідомляє прес-служба підприємства, в січні пропозиція від “Богдан Моторс” на поставку у Київ 55 низькопідлогових особливо великих тролейбусів була визнана найкращою в порівнянні з іншими учасниками аукціону.

Тролейбус “Богдан Т90117” для м.Київ – сучасний якісний транспорт, в якому створені всі умови для комфортного проїзду пасажирів та водія. Згідно умов тендеру, всі замовлені тролейбуси будуть обладнані одним кондиціонером кабіни водія та двома кондиціонерами салону.

У компанії «Богдан» також підкреслюють, що головною відмінністю цього тролейбусу є асинхронні тягові двигуни українського виробництва ДП завод «Електроважмаш» з м.Харків. Як і вимагає замовник, всі тролейбуси обладнані системою відеоспостереження і матимуть автономний хід до 1 км. Загальна пасажиромісткість тролейбусу складає 170 чол., з них 50 місць для сидіння.

У «Богдані» акцентують увагу, що використовує комплектуючі вузли та деталі вітчизняних виробників при складанні транспортних засобів, саме тому тролейбуси Богдан Т90117 оснащені асинхронними тяговими двигунами від українського ДП «Електроважмаш» з м.Харкова, а локалізація їхнього виробництва складає більше 80%.

Контракт з КП «Київпастранс» у повному обсязі ДП «Автоскладальний завод № 1» АТ «АК «Богдан Моторс» має намір виконати до кінця 2019 року.

За інформацією: http://kreschatic.kiev.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку