Головна  →  Новини  →  13 червня 2019

З нагоди Дня медичного працівника в актовій залі Шевченківської РДА відбулося урочисте привітання та вручення подяк медикам

З нагоди Дня медичного працівника в актовій залі Шевченківської РДА відбулося урочисте привітання та вручення подяк медикам

Сьогодні,13 червня 2019 року, напередодні Дня медичного працівника, голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга урочисто привітав працівників  закладів охорони здоров‘я району з їх професійним святом.

У привітальному слові Олег Олександрович підкреслив, що медичні працівники своєю щоденною працею підтримують найвищу цінність – здоров’я та життя людини, подякував за їх плідну працю, професіоналізм, відданість своїй справі, за якісний рівень надання медичної допомоги населенню району та міста.  

З нагоди професійного свята очільник району нагородив кращих працівників закладів охорони здоров‘я Почесними подяками Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Голова впевнив, що керівництво району й надалі буде робити все можливе для розвитку медичних закладів Шевченківського району та сприяти оновленню їх матеріально-технічної та діагностичної бази.

З професійним святом Вас, шановні медичні працівники!  

Перейти до спискуВерсiя для друку