КМДА Київська міська державна адміністрація


7 червня 2019

Обрано склад Громадської ради при Шевченківській РДА на 2019-2021 роки

Обрано склад Громадської ради при Шевченківській РДА на 2019-2021 роки

6 червня 2019 року в приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. Б.Хмельницького, 24) за участю представників інститутів громадянського суспільства відбулися установчі збори з формування нового складу громадської ради при Шевченківській РДА на 2019-2021 роки. Громадська рада при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації –  консультативно-дорадчий орган, основними завданнями якого є створення умов для реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами, здійснення контролю за діяльністю райдержадміністрації та  забезпечення відкритості та прозорості її діяльності. 

З 21 квітня 2019 року по 6 травня 2019 року ініціативна група з підготовки установчих зборів здійснювала прийом документів, на основі яких до списку учасників установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Шевченківській РДА було включено 21 особу уповноважених представників від інститутів громадянського суспільства. На установчих зборах були присутні 19 делегованих представників ІГС та 6 представників  Шевченківської РДА.

Обговоривши організаційні моменти, члени установчих зборів одноголосно проголосували за включення до складу Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації всіх 19 представників інститутів громадянського суспільства, які особисто були присутні на установчих зборах.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.