Головна  →  Новини  →  5 червня 2019

У жовтні на Kyiv Smart City Forum обговорюватимуть передові інноваційні стратегії та технології у міській інфраструктурі

У жовтні на Kyiv Smart City Forum обговорюватимуть передові інноваційні стратегії та технології у міській інфраструктурі

1 жовтня у столиці відбудеться Kyiv Smart City Forum 2019. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 970.

Захід створить додаткові умови для налагодження співпраці київської влади та іноземних експертів у сфері інноваційних технологій, впровадження проектів із застосуванням новітніх інформаційно-комунікаційних технологій та залучення провідних компаній світу до реалізації інноваційних проектів у Києві.

Відповідно до розпорядження, організаційне забезпечення форуму покладено на Департамент інформаційно-комунікаційних технологій.

«Цього року на Kyiv Smart City Forum будуть представлені передові стратегії інноваційних інтелектуальних рішень у міській інфраструктурі для громадськості та експертів. До участі ми плануємо залучити фахівців із розвитку міської інфраструктури, найкращих урбаністів, технологічні компанії та журналістів із України та з-за кордону. Так, ми обговорюватимемо розвиток інформаційно-телекомунікаційної інфраструктури міст, зокрема, і столиці. Київ поділиться своїм досвідом успішного впровадження смарт-рішень у міські сервіси. Особливу увагу приділимо успішним кейсам впровадження технологій, основним проблемам сучасних міст і, звісно, їх розв’язанню», – повідомив директор Департамент інформаційно-комунікаційних технологій Юрій Назаров.

Нагадаємо, що Комплексною міською цільовою програмою «Електронна столиця» на 2019-2022 роки, передбачено проведення інформаційно-консультаційних заходів щодо реалізації міських проектів зі створення інформаційно-комунікаційних технологій та е-сервісів, популяризації та навчання користуванню е-сервісами, проведення щорічних форумів Kyiv Smart City.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку