Головна  →  Новини  →  3 червня 2019

У бібліотеці ім. С.Васильченка проведено годину спілкування з учнями перших класів дітей «Даруйте дітям ласку і тепло» до Міжнародного дня захисту дітей.

У бібліотеці ім. С.Васильченка  проведено годину спілкування з учнями перших класів дітей «Даруйте дітям ласку і тепло» до Міжнародного дня захисту дітей.

У перший день літа, 1 червня, традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей, який є одним з найстаріших свят, заснованих на міжнародному рівні.

Діти – це безмежна щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них.. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство.

В цей день кожен повинен задуматися і подивитися на дітей, які поруч. Кожен повинен зробити для своєї дитини свято. Воно потрібне щоби люди звернули увагу, подивилися, що поруч є діти з їхніми проблемами і потребами., є діти яких залишили батьки з різних причин. Але ми дорослі, маємо пам`ятати, що чужих дітей не буває.

Ми робимо свято у бібліотеці кожного року, щоби послухати дітей, пограти з ними, часом у них повчитися, а також донести до них інформацію, що перш за все вони діти і ми їх любимо!

Перейти до спискуВерсiя для друку