КМДА Київська міська державна адміністрація


24 травня 2019

День столиці та День Києва: на яких вулицях обмежуватимуть рух транспорту 25-26 травня

День столиці та День Києва: на яких вулицях обмежуватимуть рух транспорту 25-26 травня

Під час традиційного урочистого святкування Дня столиці та Дня Києва передбачено тимчасове обмеження транспортного руху. Про це йдеться у розпорядженні КМДА № 877

Зокрема, заплановано обмеження транспортного руху:

  • 25-26 травня – під час фестивалю «Країна Франкіана» на площі імені Івана Франка до перехрестя з вул. Ольгинською;
  • 25 травня з 05:30 до 17:30 – під час міжнародних змагань з велосипедного спорту «RACE HORIZON PARK» за маршрутом: площа Перемоги – просп. Перемоги – розворот біля станції метро «Шулявська» – просп. Перемоги – площа Перемоги.

Перекриття транспортного руху передбачено також:

  • 25-26 травня під час фестивалю «Країна Франкіана» на площі Івана Франка до перехрестя з вул. Станіславського;
  • міжнародних змагань з велосипедного спорту «RACE HORIZON PARK» за маршрутами:
    • 25 травня з 05:30 до 17:30 – вул. Хрещатик – б-р Тараса Шевченка;
    • 26 травня з 09:30 до 16:00 – вул. Миколи Грінченка – вул. Кіровоградська – просп. Валерія Лобановського – вул. Андрія Головка – вул. Солом’янська – вул. Протасів Яр – вул. Миколи Грінченка (старт-фініш біля будинку № 28 на вул. Солом’янська);
  • 26 травня з 08:00 до 15:00 під час 27-го спортивно-благодійного «Пробігу під каштанами» за маршрутом: Майдан Незалежності – вул. Хрещатик – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Фізкультури – НСК «Олімпійський» – вул. Еспланадна – вул. Басейна – вул. Хрещатик – Майдан Незалежності.

Звертаємо увагу, що 25 та 26 травня у зв’язку із проведенням міжнародних змагань з велосипедного спорту «Race Horizon Park» вносяться тимчасові зміни в роботу громадського транспорту.

Також громадський транспорт змінить рух 26 травня із 08:00 орієнтовно до 15:00 у зв’язку із проведенням спортивно-масового благодійного заходу «Пробіг під каштанами».

Окрім того, у зв’язку із проведенням святкових заходів до Дня Києва 25 та 26 травня можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену.

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.