Головна  →  Новини  →  24 квітня 2019

Колектив Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації провів на заслужений відпочинок свого колегу – Стефана Тимківа.

Колектив Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації провів на заслужений відпочинок свого колегу – Стефана Тимківа.

Життя людини швидко мчить, залишаючи за собою багато спогадів і вражень. І одними із основних життєвих подій є моменти, що пов‘язують нас з обраною професією. Проводи на заслужений відпочинок – це захід святковий і водночас сумний. Адже за щирими вітаннями і добрими словами про людину завжди ховається сумна нотка жалю про те, що розлучаєшся з людьми, які довгий час були для тебе другою сім'єю. Так було і сьогодні, коли колектив Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації разом з керівниками промислового комплексу району вітали з Днем народження та проводжали на пенсію свого колегу – Тимківа Стефана Якимовича. Безліч теплих слів лунали в цей день на адресу чудової людини, професіонала своєї справи.

Загальний трудовий стаж Стефана Якимовича становить більше сорока шести років. Свою трудову діяльність розпочав у 1977 році на Київському заводі реле та автоматики. На заводі працював на посадах майстра, старшого майстра, начальника технологічного бюро, інженером. Вів активну громадську діяльність. Був лідером серед молоді. З 2003 по 2006 рік Стефан Якимович продовжив свій робочий шлях в Київській торгово-промисловій палаті. Останні дванадцять з половиною років робочого шляху пройшли в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації на посадах начальника відділу. За час своєї роботи в райдержадміністрації Стефан Якимович зарекомендував себе як професіонал високого рівня та досвідчений організатор. Енергійний і працьовитий, завжди привітний, завжди брав активну участь у громадському житті колективу, охоче ділився досвідом з колегами. За сумлінне виконання своїх обов‘язків та високі показники професійної діяльності Тимків Стефан Якимович неодноразово нагороджувався грамотами, подяками Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Як після довгого, важкого дня, повного турбот, нам потрібен відпочинок, так як і після довгої, активної трудової діяльності нам потрібен відпочинок, щоб насолодитися простими радощами життя, на які під час роботи не залишалося часу. Тому, удачі Вам Стефане Якимовичу на пенсії, і насолоджуйтеся життям! Спасибі Вам за те, що найкращі роки свого життя присвятили нашій нелегкій службі. З честю та гідністю виконували поставлені перед Вами завдання, завжди були прикладом для наслідування перед молодими співробітниками.

Колектив Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації сердечно вітає Вас, шановний Стефане Якимовичу, з ювілеєм та щиро бажає міцного здоров‘я, невичерпного оптимізму, посмішок фортуни, успіху, сімейного благополуччя і щастя.

А ще добробуту, стабільності, багато позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки мирних, сонячних днів!

Перейти до спискуВерсiя для друку