КМДА Київська міська державна адміністрація


23 квітня 2019

Тиждень охорони здоров‘я для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС в Шевченківському районі міста Києва

З 22 по 26 квітня 2019 року  відповідно до Плану проведення в місті Києві заходів у зв’язку з 33-ми роковинами Чорнобильської трагедії і пам`яті жертв Чорнобильської катастрофи для учасників ліквідації аварії на ЧАЕС на базі КНП «Консультативно-діагностичний центр» Шевченківського району м. Києва (вул. Саксаганського, 100), КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» Шевченківського району м. Києва (вул. Б. Хмельницького, 37), КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2» Шевченківського району м. Києва (вул. Пимоненка, 10)  та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 3» Шевченківського району м. Києва (вул. Ризька, 1) проводиться Тиждень здоров’я.

Під час заходу сімейними лікарями проводиться вимірювання артеріального тиску, ЕКГ - обстеження та лабораторні дослідження (загальний холестерин, цукор крові -  з 08:00 до 10:00), визначається індекс маси тіла.

Також за направленням лікарів первинної ланки проводиться огляд лікарями-спеціалістами, діагностичні та лабораторні дослідження.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.