Головна  →  Новини  →  12 квітня 2019

Зустріч письменниці Тетяни Винник з маленькими читачами дитячого відділу бібліотеки ім. І. Котляревського

Зустріч письменниці Тетяни Винник з маленькими читачами дитячого відділу бібліотеки ім. І. Котляревського

В межах «Літературної візитівки автора» письменниця представила учням 2Б класу СШ № 28 свою нову книгу для дітей «Добрик і його пригоди»

Тетяна Винник – письменниця, журналістка, поетеса, перекладачка, редакторка дитячого журналу «Крилаті», волонтерка і громадська діячка. Є лауреаткою численних літературних премій і конкурсів. Працює відповідальним секретарем Національної спілки письменників України.

Зустріч розпочалася з того, що авторка познайомила малечу з журналом для дітей «Крилаті», який задовольнить найдопитливішого читача. Тут, що не сторінка, то пригоди, завдання, яскраві ілюстрації. Різні автори, художники, рубрики, тому кожна сторінка часопису є неповторною і цікавою.

А потім Тетяна Винник представила свою нову книжку «Добрик і його пригоди». Це нова повістина що побачила світ у видавництві «Академія». У книжці є не лише пригодницькі історії, а й цікаві завдання для дітей. Письменниця захопливо розповідала про кмітливого бездомного песика, що дуже мріяв отримати ім’я. Авторка невимушено і цікаво спілкувалася з малечею, а діти ставили багато запитань – і про книгу, і про творчість письменниці.

По завершенні зустрічі діти отримали автографи та фото з Тетяною Винник. Віриться, що після таких зустрічей наші діти поринуть у великий і цікавий світ книг, стануть трішки добрішими. Щиро дякуємо письменниці за теплу зустріч і зичимо їй нових творчих звершень.

Перейти до спискуВерсiя для друку