Головна  →  Новини  →  12 квітня 2019

Голова Шевченківського району провів особистий прийом громадян

Голова Шевченківського району провів особистий прийом громадян

В приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації пройшов особистий прийом очільника району Олега Олександровича Гаряги.

Стурбований та активний підприємець звернувся до очільника району з питанням щодо неправомірних дій КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва", а саме, перегляду оплати за оренду приміщення, що за адресою провулок Артилерійський. 

Завдяки конструктивному діалогу між підприємцем та головою Шевченківського району, всі сторони дійшли до спільного рішення, обговоривши подальші кроки вирішення цього, гострого питання.

Також до голови звернулась киянка, з питанням щодо надання дозволу на проведеня заходу святкування "Дня матері" (12.05.2019) у парку ім. Т.Г. Шевченка. На дане питання доповів заступник директора КП "Управління зелених насаджень Шевченківського району м. Києва", що дана дата зайнята, адже саме в цей день в парку ім. Т.Т. Шевченка буде проходити дитячий соціальний профорієнтаційний проект "Місто Професій". Дата якого була вже заздалегіть узгоджена. Натомість, було запропоновано об'єднати свої зусилля з громадською організацією "Родина" та провести свої заходи 1 червня на День захисту дітей. Отримавши вичерпну інформацію стосовно заходів, домовились надалі вести діалог з ГО "Родина" та КП "УЗН Шевченківськго району м. Києва". 

День Вуличної Музики - це найбільший одноденний музичний фестиваль в Україні, який традиційно відбувається у третю суботу травня у Києві та ще у понад 50-ти містах та населених пунтках по всій Україні. Тож сьогодні до очільника завітали представники громадської організації "Логистичний штаб" з питання розміщення локацій, де впродовж одного дня музиканти професіонали та аматори, музичні колективи, ансамблі, школи будуть виконувати свій репертуар. На свої представники громадської організації отримали цінні поради та консультацію від голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

На всі поставлені питання Олег Олександрович надав необхідні консультації та чіткі роз’яснення згідно з вимогами чинного законодавства і дав протокольні доручення керівникам відповідних структурних підрозділів та управлінь.

Перейти до спискуВерсiя для друку