Головна  →  Новини  →  8 квітня 2019

В Україні відбудеться тиждень громадського здоров’я — Уряд ухвалив відповідне рішення

В Україні відбудеться тиждень громадського здоров’я — Уряд ухвалив відповідне рішення

6–13 квітня в Україні триватиме Тиждень громадського здоров’я, що відбудеться на виконання відповідного розпорядження Кабміну з ініціативи Центру громадського здоров’я.

У рамках Тижня заплановано, зокрема, першу всеукраїнську конференцію з громадського здоров’я, де професіонали обговорюватимуть низку актуальних питань:

Серед запрошених експертів — фахівці з досвідом роботи у ВООЗ, представники Міністерства охорони здоров’я України, Центру громадського здоров’я МОЗ України, Національної служби здоров’я України, розробники першої електронної системи eHealth та ін.

Конференція відбудеться 6 квітня в м. Київ у НСК «Олімпійський». Всі деталі — за посиланням: https://nphc.org.ua/.

Трансляція конференції відбуватиметься на офіційних сторінках ЦГЗ у Facebook та Youtube.

Крім того, 13–14 квітня у Києві на території ВДНГ відбудеться науково-практична конференція «Складові громадського здоров’я» для медичних фахівців. Вхід на конференцію безкоштовний за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://medprosvita.com.ua/dni-zdorov-ya-na-vdng-reyestratsiya-na-naukovo-praktichni/.

Також в Україні відбудуться регіональні заходи з популяризації здорового способу життя — флешмоби, масові руханки, форуми тощо.

 
Джерело: https://phc.org.ua
Перейти до спискуВерсiя для друку