Головна  →  Новини  →  3 квітня 2019

Департамент суспільних комунікацій планує закупівлю послуг з реалізації Плану заходів щодо вдосконалення інформування громадськості з питань європейської інтеграції України

Департамент суспільних комунікацій планує закупівлю послуг з реалізації Плану заходів щодо вдосконалення інформування громадськості з питань європейської інтеграції України

Затверджений Київським міським головою Віталієм Кличком План заходів на 2019 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018–2021 роки у м. Києві розроблено на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 30 січня 2019р. № 83-р «Про затвердження плану заходів на 2019 рік з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018–2021 роки» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 жовтня 2017 р. № 779-р «Про схвалення Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018–2021 роки».

Відповідно до Плану, у комунальних ЗМІ Києва висвітлюватимуть заходи з питань держполітики у сфері європейської інтеграції. Зокрема, про запровадження європейських практик у столиці, досвід проведення реформ та критерії членства ЄС, європейські цінності та стандарти тощо.

Крім цього, заплановано проведення соціологічного дослідження «Оцінка ефективності роз’яснювальної та комунікаційної роботи щодо європейської інтеграції України», підвищення рівня професійної компетентності державних службовців і організація просвітницьких заходів у закладах культури та освіти.

Варто зазначити, що на офіційному сайті Департаменту створено тематичну сторінку «Україна ‒ ЄС». На віртуальному інформаційному майданчику закумульовано офіційні документи, інфографіки, актуальні новини, відеосюжети, анонси подій та іншу інформацію за цією тематикою.

План заходів – за посиланням.

За інформацією: dsk.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку