Головна  →  Новини  →  2 квітня 2019

Робоча нарада з керівниками комунальних підприємств

Робоча нарада з керівниками комунальних підприємств

Сьогодні, у Шевченківській райдержадміністрації, під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги, відбулась робоча нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ,  підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством.

Першим на порядку денному,  було питання щодо стану благоустрою територій після розриттів. По даному питанню доповів директор КП ШЕУ Струк Роман Борисович. Він зазначив, що вже зіставлений графік ліквідації аварійних розриттів,  який буде виконаний до Великодніх свят. Також Роман Борисович доповів, що працівники продовжують підготовчі роботи на об’єктах реконструкції та капітального ремонту доріг. Адже спектр виконання робіт широкий: очистка дощової каналізації, фрезерування старого асфальтобетонного покриття, встановлення бортового каменю.

Окремо звернув увагу голова райдержадміністрації на покращення санітарного стану території району та у необхідності скласти графік суботників і районних толок, щоб спільними зусиллями навести лад на території району. Очільник району наголосив на своєчасному прибиранні минулорічного листя, прибиранні прибудинкових територій і вивезенні сміття, щоб уникнути переповнення сміттєвих контейнерів.
Традиційно на завершення наради заслухали звіт щодо стану розгляду та закриття звернень громадян, котрі надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва".
Наприкінці наради Олег Олександрович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій. 

Перейти до спискуВерсiя для друку