Головна  →  Новини  →  1 квітня 2019

Столиця закупила 1250 путівок для малозабезпечених киян

Столиця закупила 1250 путівок для малозабезпечених киян

Київська міська влада продовжує послідовно реалізовувати  політику, направлену на підтримку соціально-незахищених верств населення. Так у рамках виконання Міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на закупівлю санаторно-курортних путівок для ветеранів війни та праці, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, яким виповнилось 18 років, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб з інвалідністю, дітей війни, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи у 2019 році було виділено 28,9 млн грн.

«Наразі закуплено 1250 путівок до санаторіїв імені Горького, що у місті Одеса, «Славутич» - місто Верхньодніпровськ Дніпропетровської області, «Нафтуся Прикарпаття» - село Модричі Львівської області, «Алмаз» - місто Трускавець, «Верховина» - село Сойми Закарпатської області, «Карпати» - село Карпати  Закарпатської області, які можна отримати у районних управліннях праці та соціального захисту населення», - зазначив директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

Він додав, що наразі триває процедура закупівлі санаторно-курортних путівок і до інших санаторіїв, зокрема:

  • до санаторіїв м. Києва та Київської області  за профілем лікування кістково-м’язової системи та шкіри, нервової системи та органів кровообігу орієнтовно -    100 путівок,  в тому числі 90 путівок для осіб без інвалідності і 10 путівок для осіб з інвалідністю;
  • до санаторіїв Запорізької області за профілем лікування кістково-м’язової системи та шкіри, органів дихання, урології, нефрології, ендокринної системи орієнтовно - 400 путівок, в тому числі 280 путівок для осіб без інвалідності і 120 путівок для осіб з інвалідністю;
  • до санаторіїв Дніпропетровської області за профілем лікування кістково-м’язової системи та шкіри, органів кровообігу, дихання, нервової системи        орієнтовно - 400 путівок, в тому числі 280 путівок для осіб без інвалідності і 120 путівок для осіб з інвалідністю.

Подати заяву та отримати путівку можна в управліннях праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації, надавши відповідні документи. Докладніше за посиланням: Порядок забезпечення санатарно-курортним лікуванням.

За інформацією dsp.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку