Головна  →  Новини  →  29 березня 2019

30 березня на Софійській площі повітряно-акробатичне шоу відкриє «Французьку весну в Україні»

30 березня на Софійській площі повітряно-акробатичне шоу відкриє «Французьку весну в Україні»

30 березня о 20:30 на Софійській площі вуличне повітряно-акробатичне шоу відкриє «Французьку весну в Україні». Про це повідомили у Французькому інституті в Україні.

Як зазначають організатори, творці цьогорічної вистави «Садівниця Мю і кінематика флюїдів» полонили публіку 71 країни на 5 континентах. Вони вже були в Україні у 2012 році з «Шаленими дзвонарями». Цього року буде представлена нова вистава, де поєднуються театр та музика та змішуються видовищні види мистецтва: візуальне, танцювальне, циркове, вогняне.

Театральний колектив Transe Express називають тими, що створюють фантастику, їхні вистави несподівано й оригінально використовують вуличний простір, сцену, нестандартні місця, захоплива сюжетна лінія тримає увагу публіки та відволікає від щоденної рутини, а нечувані пригоди у просторі обраного міста розкривають та обігрують найважливіші моменти нашого часу. За підтримки Київської міської державної адміністрації центральна площа Києва (яка вже неодноразово ставала сценою для вуличного відкриття фестивалю) перетвориться на велетенський фантастичний сад.

Вхід вільний.

Уся програма Французької весни: www.institutfrancais-ukraine.com/vesna2019

Більш детальна інформація : [email protected]

За інформацією: https://kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку