Головна  →  Новини  →  28 березня 2019

Кияни другий місяць неправильно платять за електрику

Кияни другий місяць неправильно платять за електрику

ДТЕК Київські електромережі повернув клієнтам гроші, помилково сплачені на старі реквізити в січні. На особові рахунки 203 тисяч побутових клієнтів нового постачальника послуг вже перевели 39 мільйонів гривень. Компанія планує перерахувати помилкові оплати, що надійшли в лютому, до кінця березня. До кінця березня також автоматично повернуть кошти, помилково сплачені киянами в лютому, це ще майже 28 мільйонів гривень.

За словами комерційного директора ДТЕК Київські електромережі Олександра Бемма, компанія ДТЕК Київські електромережі вже 3 місяці не виставляє рахунки і не приймає оплату за поточне енергоспоживання. ДТЕК Київські електромережі надсилає квитанції на оплату тільки тим клієнтам, хто має старий борг, накопичений до 1 січня 2019 року. Однак частина клієнтів продовжує за звичкою оплачувати електроенергію за старими реквізитами. В результаті в січні на рахунки компанії помилково надійшло 39 мільйонів гривень.

-Ми пішли назустріч нашим клієнтам, і самі перераховуємо ці переплати на рахунки нової компанії*, яка обслуговує клієнтів з питань розрахунків за електроенергію - постачальника універсальних послуг. До кінця березня ми також автоматично повернемо кошти, помилково сплачені в лютому - близько 28 мільйонів гривень. Просимо киян бути уважнішими і оплачувати спожиту електроенергію безпосередньо постачальнику, який їх обслуговує, – говорить комерційний директор ДТЕК Київські електромережі Олександр Бемм. Він підкреслив, що поки йдуть перерахунки, в Києві ввели тимчасовий мораторій на відключення побутових споживачів за борги, які з'явилися через плутанину в розрахунках.

ДТЕК Київські електромережі нагадує, що клієнтам непотрібно звертатися в колл-центр і центр обслуговування клієнтів, писати заяви або оформляти додаткові документи для того, щоб повернути помилково сплачені кошти. Піклуючись про комфорт клієнтів, ДТЕК Київські електромережі сам переводить кошти на їх особові рахунки у постачальника універсальної послуги.

За інформацією: https://vechirniykiev.com.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку