Головна  →  Новини  →  26 березня 2019

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

Щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств

26 березня, у приміщенні Шевченківської райдержадміністрації, під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Олександровича Гаряги, відбулась щотижнева нарада з керівниками комунальних підприємств, ТОВ, підрозділів райдержадміністрації, що опікуються житлово-комунальним господарством та станом благоустрою району.

Питання, які були розглянуті на нараді, це проведення робіт обслуговуючими організаціями та комунальними підприємствами району під час проходження весняного місячника з благоустрою територій, озеленення та поліпшення санітарного стану, підсумки проведених суботників та плани проведення наступних, а також благоустрій територій, що розташовані безпосередньо до центральних вулиць і площ, санітарний стан дворів, тротуарів, парків і скверів та інших зелених зон. Актуальним питанням наради було покращення санітарного стану території району: ліквідація сміттєзвалищ, які утворили біля будинків та на прибудинковій території за деякими адресами, своєчасне вивезення сміття зі сміттєвих баків.

Наприкінці наради заслухали звіт щодо стану розгляду та закриття звернень громадян, котрі надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва". На завершення наради Олег Олександрович дав протокольні доручення керівникам структурних підрозділів адміністрації та керівникам обслуговуючих організацій.

Перейти до спискуВерсiя для друку