Головна  →  Новини  →  25 березня 2019

У мерії розповіли, чи планується повне перекриття проспекту Перемоги

У мерії розповіли, чи планується повне перекриття проспекту Перемоги

Ремонтні роботи на Шулявському шляхопроводі справді спричиняють певні незручності для містян і гостей столиці, однак безпека важливіша. Про це під час прямого ефіру на телеканалі «Київ» заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, інформує сайт КМДА.

Він закликав водіїв із розумінням поставитися до необхідності реконструкції шляхопроводу.

– Тема Шулявки ось вже тиждень займає топ-місце серед новин. Ми чуємо чимало скарг – мовляв, затори, важко діставатися. Але ми заздалегідь попереджали і водіїв, і користувачів громадського транспорту про зміни руху, тож розраховуємо на розуміння. Проблема тимчасова, і без певних обмежень її не вирішити, –підкреслив Дмитро Давтян.

Разом із тим, він нагадав, що повного перекриття проспекту Перемоги не буде.

– У найближчий час заплановане часткове перекриття у нічний час, коли демонтуватимуть балки над проїжджою частиною. Ще одне невелике (у нічний час на кілька годин) перекриття проспекту відбудеться у липні-серпні, коли будуть збиратися нові конструкції, –наголосив заступник голови КМДА.

Він також розповів, що демонтажні роботи проводитимуться до середини квітня. До цього часу планується повністю розібрати міст. Після чого почнуть збирати нові конструкції.

– Уже розібрали першу балку. Узагалі на мосту 17 прольотів по 12-14 балок, – сказав Дмитро Давтян.

За інформацією: https://vechirniykiev.com.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку