КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2019

Профорієнтаційний Фестиваль "ПРОФFEST- 2019"

Профорієнтаційний Фестиваль "ПРОФFEST- 2019"

У рамках «Профорієнтаційного Фестивалю (ПРОФFEST- 2019)» протягом тижня Шевченківська районна філія Київського міського центру занятості організовувала масові заходи для учнів шкіл 8-11 класів Шевченківського району. Мета заходів формування позитивного іміджу робітничих професій, ознайомлення молоді з послугами служби занятості, привернення уваги соціальних партнерів до вирішення питань занятості молоді.

У ході заходу 20 березня відбулась презентація Вищого професійного училища №33 та «Центра професійної освіти інформаційних технологій, поліграфії та дизайну» для учнів Гімназії №172 «Нивки». Школярі взяли активну участь у майстер-класах та конкурсі «Ерудит». Проходили тестування для визначення своїх здібностей та нахилів до професій. Найактивніші були нагороджені подарунками від Державної служби занятості.

21 березня соціальними партнерами – працівниками Шевченківської районної філії Київського міського центру занятості, Управління професійної освіти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) на базі школи І-ІІІ ступенів № 95 проведено захід «Гіпермаркет професій на «Нивках».

18 професійно – технічних навчальних закладів запропонували більше 128 професій для вступу школярам. Підтримали зацікавленість дітей до навчання у закладах майстер-класи та профдіагностичні експрес-тестування, проведені досвідченими педагогами.

Дані заходи орієнтують молодь на сучасні та актуальні професії на ринку праці нашої держави.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.