КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2019

Начальник Шевченківського управління поліції ГУ НП у м. Києві прозвітував про проведену роботу районним управлінням поліції у 2018 році

Начальник Шевченківського управління поліції  ГУ НП у м. Києві прозвітував про проведену роботу районним управлінням поліції у 2018 році

21 березня в приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відбувся публічний звіт начальника Шевченківського управління поліції  ГУ НП у м. Києві Приступи Германа Леонідовича за участі керівництва Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, представників трудових колективів, громадськості та мешканців Шевченківського району.

Герман Леонідович офіційно виступив з публічним звітом про проведену роботу  Шевченківським управлінням поліції  ГУ НП у м. Києві у 2018 році в сфері охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, розкриття злочинів та крадіжок, які були здійснені на території Шевченківського району міста Києва.

Також начальник Шевченківського управління поліції ГУ НП у м. Києві наголосив присутнім, що Шевченківський район м. Києва є центральним районом міста Києва на території якого постійно проводяться масові заходи громадського та політичного характеру і одним із головних завдань районного управління поліції є забезпечення безпеки під час акцій у столиці. Наразі в Шевченківському управлінні поліції здійснюються заходи щодо недопущення правопорушень, які можуть виникнути під час проведення виборів Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 року.

Після представлення звіту начальник Шевченківського управління поліції  ГУ НП у м. Києві Приступа Герман Леонідович відповів на запитання представників громадськості Шевченківського району. 

Презентація звіту про проведену роботу начальника Шевченківського управління поліції  ГУ НП у м. Києві за 2018 рік.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.