КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2019

В бібліотеці ім.Т.Шевченка для дорослих відбулась книжкова виставка до дня щастя «20 березня – Міжнародний день щастя»

В бібліотеці ім.Т.Шевченка для дорослих відбулась книжкова виставка до дня щастя «20 березня – Міжнародний день щастя»

До дня щастя разом з читачами готувалися завчасно. В результаті маємо чудову книжкову виставку «20 березня – Міжнародний день щастя». Цей Міжнародний день ООН, проголошений 28 червня 2012 року, відзначається з 2013-го 20 березня. ООН також визнала, що щастя і благополуччя – це загальнолюдські цінності.

Дякуючи нашим читачам та МБА вдалося гарно наповнити розділ виставки «Щастя по-європейськи»: тут і «Лагом» - шведське щастя, «Хюге» і «Люке» - данське, щастя француженок, а про «Щастя по-українськи» ми просили написати наших відвідувачів. Вийшло таке собі невеличке опитування, хоча дехто соромився писати. Ось кілька визначень: ЩАСТЯ – ЦЕ: бути в гармонії з собою; коли отримуєш задоволення від того, що просто живеш!; коли ти на своєму місці і біля тебе любі серцю люди; коли всі здорові; це життя, кохання тощо.

Наступний розділ виставки «Читання як різновид щастя» з девізом «Щасливі люди п’ють каву та читають книжки» найбільш популярний, бо тут представлена «щаслива» художня література на всі смаки.  Після «щасливих днів» виставка майже порожня.

Бажаємо щастя всім в нашій Богом даній Україні!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.