КМДА Київська міська державна адміністрація


21 березня 2019

Голова Шевченківського району провів особистий прийом громадян

Голова Шевченківського району провів особистий прийом громадян

Сьогодні, 21.03.2019 в приміщенні Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації пройшов особистий прийом громадян очільником району Олегом Олександровичом Гарягою. Відвідувачі звернулись до голови району з проханням допомогти у вирішенні ряду особистих та громадських проблем. Питання піднімались досить різноманітні, зокрема.

Голова ОСББ «Сирецький бояр» та голова ЖБК «Червона зірка» звернулись зі скаргою, що в Управлінні праці та соціального захисту населення Шевченківської РДА мешканцям будинку по вул. Ризькій, 73 безпідставно (за словами заявників) відмовлено в призначенні пільг.

Учасник бойових дій АТО звернувся з низкою питань: з приводу ремонту ліфта в будинку по вул. Ризькій, 18 та встановлення дверей у ліфтове приміщення; щодо отримання дозволу на встановлення гаража біля будинку №36 на вул. Білоруській; щодо порушень під час проведення поточних ремонтів в спеціалізованій школі №24, а також стосовно сприяння в наданні допомоги школі снайпінгу (столів або парт бувших у використанні).

Останнім, на сьогоднішній день, хто звернувся до голови Шевченківської РДА, був громадянин з інвалідністю 1 групи, який звернувся з проханням допомогти вирішити питання по ліквідації боргу за комунальні послуги за 2018 рік.

Олег Олександрович уважно вислухав кожного відвідувача та дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо вирішення озвучених питань або надання можливої, враховуючи повноваження, допомоги у їх вирішенні.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.