Головна  →  Новини  →  18 березня 2019

14 березня 2019 року відбулося чергове засідання громадської ради при Шевченківській РДА

14 березня 2019 року відбулося чергове засідання громадської ради при Шевченківській РДА

14 березня 2019 року в приміщенні Шевченківської райдержадміністрації відбулося засідання Громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації за участю керівника апарату Шевченківської РДА, представників інститутів громадянського суспільства – членів громадської ради, представників Ради ветеранів Шевченківського району, представників від КП УЗН Шевченківського району та відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю адміністрації.

Першим питанням, яке виносилось на засідання громадської ради було делегування представників діючої громадської ради при Шевченківській РДА до Ініціативної групи із  підготовки установчих зборів з формування нового складу громадської ради при Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації на 2019-2021 роки. Члени громадської ради внесли свої пропозиції та проголосували за те щоб до Ініціативної групи ввійшли 10 її представників. За результатами рейтингового голосування до складу Ініціативної групи були делеговані наступні члени діючої громадської ради: Герасименко О.В., Гончаренко Л.Л., Йовхоміщ Т.П., Костянчук С.П., Кузнєцова М.Г., Матюханов А.І., Савенков І.Г., Харченко В.П., Черватюк Л.Д., Чиж Ю.І.

Про роботу із ветеранами в Шевченківському районі міста Києва доповів член громадської ради Климко Олександр Іванович. Інформацію щодо роботи з ветеранами члени громадської ради взяли до відома.

Щодо озеленення бульвару Тараса Шевченка поінформував член громадської ради Харченко Василь Петрович, який запропонував Шевченківській РДА посприяти в організації суботника з висадки дерев на бульварі Т.Шевченка за участю членів громадської ради на 6-е квітня 2019 року. Представник від КП УЗН Шевченківського району м. Києва повідомила, що озеленення бульвару Тараса Шевченка комунальним підприємством заплановано на період з 13 по 20 квітня, тому членам громадської ради буде доречніше долучитися до робіт з озеленення бульвару безпосередньо в даний період. Представники громадськості погодилися з даною пропозицією.

Наприкінці засідання члени громадської ради обговорили питання щодо використання комунального майна в Шевченківському районі міста Києва - доповідачем виступив Костянчук Сергій Петрович.

Також на засіданні громадської ради розглядалися нагальні питання щодо життєдіяльності району.

Перейти до спискуВерсiя для друку