КМДА Київська міська державна адміністрація


20 лютого 2019

До уваги представників ЗМІ та громадськості!

До уваги представників ЗМІ та громадськості!

22 лютого 2019 року о 11:00 в Центрі у справах сім'ї та жінок (вул. Олени Теліги, 43, ст.м. "Дорогожичі") відбудеться презентація "Музею сім'ї та родоводу" (єдиний музей сім'ї в світі) створеного при Центрі у справах сім'ї та жінок Шевченківського району міста Києва.  Музей створено силами працівників Центру, громадськістю району та міста, за підтримки Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації. 

В минулому 2018 році проект "Музей сім'ї та родоводу" здобув перемогу у міському конкурсі проектів "Громаська перспектива: прозора влада та активна громада". Завдяки коштам проекту відремонтовані експозиційні зали, замовлено у професійних майстрів художнє оздоблення, а також поповнено новими тематичними розподілами та експозиціями. 

На презентацію відновленого Музею запрошено всіх, хто долучився до його створення та відновлення: керівництво Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, керівництво міського конкурсу проектів "Громаська перспектива: прозора влада та активна громада", депутат Київради - Бродський О.Я., майстри-художники, члени програми "Україна як родина", що діє при музеї, меценати, що надавали речі до експозиції та бажаючі. 

Запрошуємо всіх бажаючих!

 

Акредитація для представників ЗМІ за тел. 234-42-24, 234-16-80

 

e-mail: [email protected]

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.