КМДА Київська міська державна адміністрація


29 грудня 2018

Привітання голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації з прийдешніми святами – з Новим роком та Різдвом Христовим!

Привітання голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації з прийдешніми святами – з Новим роком та Різдвом Христовим!

Шановні друзі, дорогі шевченківці!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
Новорічне свято – наше улюблене свято ще з дитинства. Це прекрасна можливість згадати все найкраще, що було у році який минає та загадати найщиріші побажання на новий, прийдешній 2019 рік.
Відходить в історію ще один рік, а кожен наступний завжди несе із собою надію на краще. З давніх часів Новий рік та Різдво Христове наповнюють серця вірою і любов’ю, дарують кожній родині тепло і радість спілкування з рідними та близькими, спокій і добро. Тож нехай 2019 рік прийде до Вас з новими надіями і сподіваннями, планами і перспективами, вірою у краще майбутнє, нехай він буде багатим на нові ідеї та нові досягнення.
Щиро бажаю Вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, миру і злагоди, життєвого оптимізму та сімейного затишку. Нехай любов’ю і доброзичливістю наповнюються серця! Нехай благодать Святвечора та радісна Різдвяна звістка сповнить Ваш дім миром, добром, теплом і любов’ю.
Бажаю, щоб у Новому році ви досягли всього того, про що так давно мріяли.
Нехай Ваші мрії та сподівання здійсняться! Веселих новорічних та різдвяних свят!

З повагою

Голова Шевченківської районної
в місті Києві державної адміністрації                                                  Олег Гаряга

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.