КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2018

Засвічення новорічної ялинки в Шевченківському районі

Засвічення новорічної ялинки в Шевченківському районі

19 грудня, в парку ім. Тараса Шевченка засяяла новорічними вогнями районна новорічна ялинка. В день Святого Миколая, на розважальне шоу «Новорічні пригоди чарівника у казковому парку!» зібралося багато шевченківців. Привітав усіх присутніх з Днем Святого Миколая, наступаючими Новорічними та Різдвяними святами голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга. Олег Олександрович побажав дітям успіхів у навчанні, приємних подарунків від батьків та рідних, а всім присутнім - мирного неба та благополуччя. Також завітав на свято Святий Миколай. Він привітав всіх гостей зі святом та поспілкувався з дітками.
Святковий концерт розпочався з виступу учнів Київської дитячої школи українського танцю «Барвіночок», з хореографічним номером «Метелиця». Також на святі виступили вихованці Київської дитячої школи мистецтв № 2, лауреати міжнародних і всеукраїнських конкурсів, Ансамбль народного співу «Веселад», які виконали пісню «Щедрик», «У Єрусалимі», «Сієм, сієм посіваєм». Потім гостей запросили до новорічної льодової ковзанки, для перегляду виступу фігуристів Української федерації фігурного катання, з романтичним танцем «Сніжний вальс». Зачарувала гостей своїм співом народна артистка України – Ірина Даць. Та вихованка дитячої школи мистецтв № 5 ім. Л. Ревуцького Величко Аліна з піснею «Jingle Beells».
Протягом всього заходу працювала святкова фотозона, новорічні будиночки, де відвідувачі мали можливість сфотографуватись, та посмакувати чаєм та різними смаколиками.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.