Головна  →  Новини  →  8 листопада 2018

Мільйон казок, пригод і таємниць

Мільйон казок, пригод і таємниць
7 жовтня протягом дня в дитячому відділі бібліотеки ім. І. Котляревського відбулися цікаві заходи в рамках бібліомарафону, в яких взяли участь учні 1-Б та 2-Б класів СШ № 28.
Спочатку діти познайомилися з бібліотекою, адже завітали сюди вперше. Потім вони здійснили мовний екскурс «Давайте у світ знань мандрувати, будемо рідну мову вивчати» (до Дня української писемності і мови), під час якого дізналися про історію свята, ознайомилися з книжковою виставкою.
А потім для всіх відбулася цікава зустріч з дитячим міжнародним журналом «Пізнайко». Співробітник журналу пані Наталя відкрила малим чомусикам таємницю створення журналу. Розповіла про професії, завдяки яким це відбувається, і ще багато-багато цікавого. Зрештою, дітлахам запропонували створити свій власний номер журналу! І ось, непомітно для себе, взявши до рук олівці та фломастери, вони створили ексклюзивні номери журналу.
Яким же сюрпризом стала поява головного героя журналу – борсучка Пізнайка! Діти залюбки фотографувалися з ним. Також гості заходу подарували  школярам в класи по кілька номерів журналу «Пізнайко», а бібліотекарі запросили дітей переглянути журнали в читальному залі дитячого відділу. 
Перейти до спискуВерсiя для друку